Laatste Luxe Christian Louboutin Sneakers Voor Dames 2017

  • Christian Louboutin richtte zijn bedrijf op schoenen, maar de afgelopen jaren is de rode zolen sneaker meester begonnen met het verspreiden van zijn talenten naar andere sectoren van de mode-industrie. Louboutin heeft zijn evenwicht gevonden als het gaat om handtassen, en elk seizoen, zijn ontwerpen zijn meer covetable dan de vorige. Voor Fall 2015, nam christian louboutin gekozen voor een beetje een knaller uit het glam verleden met zijn accessoires, zoals de Lucky KO.

    Toen ik over Louboutin Sneakers collectie schreef in het begin van de zomer, zal ik toegeven, ik had gemengde gevoelens over de Lucky L Hobo. Er is een overweldigende hoeveelheid studding over de hele louboutin sneakers belgië, plus lange pony details op zowel de voor- en achterzijde. Ik ben blij dat ik heb mijn voetteksten op toen ik dat deed, maar, omdat mijn gemengde gevoelens veranderde snel zekerheid.

    The Lucky KO is een nieuwe lijn van sneakers aan de familie Loubotuin 2017, en het bevat mooie schoenen met versieringen zoals franje, bont sneakers en studs, evenals de studded-and-omzoomde Lucky KO. Zodra ik op de sneaker droeg, merkte ik het was heel zwaar, maar anders dan dat, ik vond het geweldig.

    Door nu, jullie zijn allemaal goed bewust van de Louboutin Dames Sneakers trend, en terwijl ik vind het niet erg te schakelen mijn sneaker een optie zo nu en dan, over het algemeen, ze zijn niet praktisch voor een vrouw die niet wil haar schoen veranderen elke outfit. The Lucky KO packs de esthetische punch van een avond koppeling zonder binnenruimte in te boeten.

    Ik koos ervoor om te dragen op dag en nacht Christian Louboutin Sneakers, het maakte allemaal de verklaring die ik zocht en ik hield van elke seconde van.